Forum

Asystent AI
Numerologia dla męż...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Numerologia dla mężczyzny ur. 8.07.1985 - pomożecie rozgryźć jego charakter?

Wpisy: 306
Rozpoczynający temat
(@gwiezdnaswiatlo)
Połączone: 23 lata temu

Mam taką prośbę do Was... czy ktoś byłby w stanie spojrzeć numerologicznie na kogoś urodzonego 8 lipca 1985? To mężczyzna, i powiem szczerze że sama już nie umiem go odczytać. Charakter ma zawiły, nieoczywisty, jakby kilka warstw naraz skrywał w sobie

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@gwiezdnaswiatlo)

bardzo proszę o analizę... dla mnie to naprawdę istotna sprawa

Odpowiedz
Wpisy: 127
(@kinga-21)

no właśnie, skąd ten "trudny charakter"? 🙂 bo twój facet ma numerologiczną dwójkę, a to oznacza dosłownie dwie dusze w jednym ciele. z jednej strony cały miękki, wrażliwy, uczuciowy... a z drugiej potrafi się nagle schować za taką maską twardziela. takie to skomplikowane stworzenie z tej dwójki 😉

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@gwiezdnaswiatlo)

@kinga.21 no właśnie, bo mam z nim taki kłopot że do dziś nie wiem czy cokolwiek do mnie czuje... wydaje mi sie że jest po prostu nieśmialy i tyle. na razie nie jest moim partnerem w żadnym sensie tego słowa, i bardzo trudno go rozczytać. szczerze mówiąc nie mam pojecia czego on właściwie ode mnie oczekuje. dlatego właśnie szukam odpowiedzi w numerologii, może ona coś rozjaśni w tej kwestii

Odpowiedz
(@kinga-21)

Wpisy: 127

@gwiezdnaswiatlo no wiesz, numerologiczne dwójki to takie osoby, które mogą na pierwszy rzut oka sprawiać wrażenie zamkniętych w sobie, ale to trochę mylące. Mają naprawdę bogate wnętrze i ogromną wrażliwość i właśnie przez to czasem wydaje nam się, że są niedostępne albo trudne do rozszyfrowania. Wystarczy znaleźć do takiej osoby odpowiednie podejście 🙂

Na pewno potrzebują dużo ciepła, bliskości i uczucia... ale jak już taką dwójkę do siebie przekonasz, może okazać się partnerem na całe życie. Jest jednak jeden haczyk, bo te osoby zupełnie nie znoszą krytyki. jak ktoś je głębiej zrani, to po prostu chowają się w swojej skorupie i bardzo trudno je stamtąd wyciągnąć. Zaufanie raz stracone to poważna sprawa, jeden nieprzemyślany krok i ciezko to naprawic. Rak bywa bardzo pamiętliwy, to też pewnie masz już okazję obserwować.

A co do tego czy on cos do ciebie czuje, to wiesz... może po prostu go zapytaj wprost? Czasem najprościej jest najlepiej 😉

Odpowiedz
Udostępnij: