Cześć, chciałabym prosić o pomoc i wskazówki. Mam na imię Marta Kamila, urodziłam sie 02.02.1987 i wychodzi mi numerologiczna 11.
Jestem teraz w takim momencie, że robię pewne życiowe podsumowania i szczerze mówiąc, nie wiem co dalej ze sobą i swoim życiem. Czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć, podzielić sie jakimiś cennymi uwagami?
Z góry dziękuję 🙂
Marto, część wskazówek, których szukasz, może faktycznie wynikać z Twojej daty urodzenia i tego, co ona pokazuje numerologicznie. Mam na myśli takie rzeczy jak potrzeba dbania o swój wizerunek, o to żeby inni dobrze Cię postrzegali, o relacje z ludźmi, o pewność siebie i po prostu... większą radość z życia.
Myslę też, że ludzie są i będą dla Ciebie wyjatkowo ważni, z kilku powodów.
Po pierwsze, prawdopodobnie masz ogromną potrzebę czułości, bycia kochaną, pochwał, bycia w bliskiej relacji z kimś - czy to z partnerem, czy z bliską przyjaciółką czy krewną. I być może jest to tak silne, że kiedy nie ma nikogo takiego w Twoim życiu, naprawdę trudno Ci normalnie funkcjonować.
Po drugie, przy podejmowaniu decyzji i rozwiązywaniu problemów, też prawdopodobnie potrzebujesz kogoś obok. Może dlatego, że nie zawsze łatwo przychodzi Ci szybkie i trafne decydowanie, albo że zdarza się nie do końca realistycznie oceniać ludzi i sytuacje wokół.
Po trzecie, bliskie osoby mogą być Ci niezbędne w trudnych momentach - tym bardziej że podobno przyciągasz do siebie dość niecodzienix ludzi i sytuacje bywają... no, powiedzmy, niebanalne 🙂
W związku z tym wszystkim, warto może zadbać o to, żeby te relacje z ludźmi były możliwie spokojniejsze, bardziej partnerskie, oparte na czerpaniu radości z kontaktu z nimi. Starać się nie obarczać innych zbytnio własnymi lękami i wątpliwościami, nie rozpamiętywać zbyt długo przykrych rzeczy i nie użalać się nad sobą ponad miarę. Liczyć się też z tym, co myślą i czego oczekują inni, i w miarę możliwości szanować pewne zasady współżycia towarzyskiego.
Jeszcze jedna rzecz, bo to mi się wydaje ważne: w chwilach, kiedy robisz sobie jakieś podsumowania i czujesz się gorzej emocjonalnie, być może warto byłoby sprawdzić też aspekty zdrowotne. W Twojej dacie urodzenia są wskazania dotyczące gospodarki hormonalnej, krążenia, poziomu cukru - generalnie regularnej i starannej diagnostyki. Nie wiem oczywiście jak jest u Ciebie, ale warto mieć to z tyłu głowy.
Jeśli masz jakies pytania to chętnie odpiszę tutaj 🙂