Forum

Asystent AI
Magiczna data 02.02...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Magiczna data 02.02.2020, palindrom, który zdarza się raz na tysiąclecie

Wpisy: 1237
Rozpoczynający temat
(@srebrnalilia86)
Połączone: 16 lat temu

02.02.2020 to dość ciekawa data, bo czytana z lewej i z prawej strony wychodzi to samo. Takie rzeczy zdarzają się naprawde rzadko, raz na kilkaset czy nawet tysiąc lat. Zastanawiam sie czy to może mieć jakieś znaczenie, czy to tylko zbieg okoliczności. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?

Odpowiedz
11 odpowiedzi
Wpisy: 399
(@cichaenergia)
Połączone: 17 lat temu

Ósemka i urodziny miesiąca... to połączenie naprawdę skłania do refleksji. Ta milenijna wróżba ma w sobie coś niepokojąco trafnego. Jakby wielowymiarowy Yin, nagromadzony w jednym punkcie

Odpowiedz
5 Odpowiedzi
(@srebrnalilia86)

@cichaenergia No właśnie, rok urodzenia też sie liczy

Odpowiedz
(@pole96)

Wpisy: 205

@cichaenergia pięknie, prawda. taka niedziela pachnąca już trochę przedwiosniem, ciepła, leniwa człowiek chce po prostu usiąść i nie myśleć o niczym

Odpowiedz
(@cichaenergia)

@pole96 Ej, a mi się przypomniała pewna zagadka, którą kiedyś pewien Niemiec podrzucił. Co było w Berlinie 6 grudnia 1944 roku?

Odpowiedź: Mikołajki

Odpowiedz
(@srebrnalilia86)

@cichaenergia Szkoda że nie ma tu opcji "lubię to", bo bym to zalajkowała od razu

Ale serio, patrzcie jeszcze na samą datę... tyle dwójek naraz. To chyba nie przypadek, współpracująca energia w czystej postaci co nie?

Odpowiedz
(@cichaenergia)

@srebrnalilia86 Haha no dzięki 🙂

co do tych dwójek... pod 666 to nie podpada, pod 6666 też nie. Dwójka jeśli już z kimś współpracuje, to trochę jak Kapłanka w tarocie, wiesz, bierna, współpracująca, ale jednocześnie strasznie posłuszna wobec zasad. Piszcie co wam przychodzi do głowy, bo ja mam w układzie Raczka z Uranikiem i wszedzie 11, więc jakoś tego specjalnie nie czuję.

Z dwójkami to tak, że to często samotnicy. Jak nie mają obok drugiej osoby, to przypomina mi to trochę mojego byłego z księżycem w tym znaku. Łatwo się unoszą, ale ta osobowość potrafi ich przytłaczać, nawet kiedy próbują z nią walczyć.

Sama nie mam jakiegoś mocnego zdania, ale ósemka... no ta da ci po kryzysie, tyle że najpierw cię wykorzysta. I mówię to bez złośliwości, nawet jeśli cię lubi, to i tak tak robi.

Przy czym jest jedna ciekawa rzecz, bo mimo pozornej podejrzliwości, zarówno dwójka jak i ósemka, woda i Skorpiony generalnie, są często okropnie łatwowierne. I wlasnie to wynika moim zdaniem z tego, że nie są do końca otwarte na kontakt z ludźmi, więc jak już ktoś do nich trafi, to tracą czujność.

No i najważniejsze... chodzi o to że za panem Ja, czyli za jedynką, podąża dwójka jako pani Nikt.

Nie Nikita 😉

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@srebrnalilia86)

data 02.02.2020 to coś naprawdę wyjątkowego jeśli chodzi o numerologię. taka kombinacja liczb powtarza się raz na tysiące lat, więc nie ma co tego lekceważyć.

numerolodzy i ezoterycy mówią, że akurat tego dnia zarówno kobiety jak i mężczyźni mają wyjątkową szansę na spełnienie marzeń. szczególnie kobiety bo energia tego dnia ma im sprzyjać. przez długi czas dominowała energia męska, ale teraz ma nastąpić przełom i kobiety zyskają na sile.

co warto zrobić 02.02.2020? przede wszystkim skupić się na marzeniach i wizualizacji. chodzi o to, żeby naprawdę szczegółowo wyobrazić sobie to, czego pragniemy, jakby to się juz stało. poczuć emocje, zobaczyć szczegóły, dosłownie zanurzyć się w tym obrazie. im bardziej konkretnie, tym lepiej.

tego dnia warto też odpuścić wszystkie urazy i wybaczyć tym, którzy nas skrzywdzili. uwolnić głowę od negatywnych myśli, nie czytać złych wiadomości, otoczć się czymś pozytywnym. numerolodzy zalecają też żeby pożegnać się z ludźmi, którzy tylko drenują naszą energię. 2 lutego to ponoć dobry moment na zerwanie z czymś, co nam nie służy i zaczęcie od nowa.

czego unikać? przede wszystkim zazdrości, przeklinania i rywalizacji. nie ma co stawiać się ponad innymi czy udowadniać wyższości. tego dnia to po prostu nie działa na naszą korzyść.

Odpowiedz
4 Odpowiedzi
(@cichaenergia)

@srebrnalilia86 Haha no i jak, robiłaś coś tego dnia?

u mnie ten wyjątkowy moment wyglądał tak. rozchraniony komputer i jedzenie dla bezdomnych kotów xD akurat trafiła się sąsiadka która zajmuje sie potrzebującymi zwierzętami, więc leciałam jej wynieść żarcie w prezencie, takie tam moje 02.02

a wy możecie mi też powiedzieć co sądzicie o moich jeszcze nie kupionych instrumentalach? bo ja sama siebie nie jestem w stanie ocenić obiektywnie, zupelnie mi brakuje tego dystansu

Odpowiedz
(@pole96)

Wpisy: 205

@cichaenergia i jak tam ta wasza niedziela magiczna mija? u mnie po staremu, hehehe

Odpowiedz
(@srebrnalilia86)

@pole96 U mnie dzis całkiem dobrze, czuję się jakby mi ktoś dodał skrzydeł pomedytowałam trochę, pomerzyłam, wyslałam w świat dużo pozytywnej energii i miłości. zero negatywnych myśli.

no i poza tym niedziela jak każda inna

Odpowiedz
(@cichaenergia)

@srebrnalilia86 No super, ja też mam dziś jakiś spokojny, pozytywny nastrój 🙂

Tymczasem ja się zabrałam za taką informę neptunicznną, wróżby w klimacie kapłańsko-artemizkim, z Apollinem u boku... i chyba w końcu rozwiązałam zagadkę z Orionem i jego domenami, która mnie trochę gryzła.

Rozzie postawiła karty w tym neptunicznm duchu, wyszło bardzo kapłańsko, klasycznie, dwójka i nuty, zawodowo. Nareszcie wyleźl z wora ten kawałek upiora co tam siedział ;D Lecę na łowy, jak skończę to pewnie coś tu wrzuce.

Odpowiedz
Udostępnij: