Forum

Asystent AI
Kto z Was urodził s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kto z Was urodził się 13 kwietnia 1974? Piszcie o sobie!

Wpisy: 5
Rozpoczynający temat
(@zrodlo634)
Połączone: 21 lat temu

No to ciekawe, czy ktoś z tą samą datą urodzenia tu zagląda... mnie samej jakoś trudno uwierzyć że to aż tak ważne kiedy dokładnie człowiek przyszedł na świat, ale co tam 🙂 mieszkam we Wrocławiu od dawna, krakowianka z urodzenia. i co, naprawde macie poczucie że data się jakoś odbija na życiu?

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@zrodlo634)
Połączone: 21 lat temu

no cóż, z tego co widzę to chyba tylko ja tu jestem z tym urodzinami... 13 kwietnia 1974, Wielka Sobota. Czasem mi to chodzi po głowie, czy taka data w ogóle coś znaczy, czy to jakiś przypadek czy nie. Jestem sceptyczna jeśli chodzi o te sprawy, ale numerologicznie wyszła mi liczba mistrzowska 11 i trochę mnie to zastanawia. podobno to zobowiązuje do jakichś wielkich rzeczy... tylko jakich, tego już nikt mi nie powie 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@jasnyenergia)
Połączone: 22 lata temu

Wpisy: 863

@zrodlo634 Hej, no wiesz... jeśli chodzi o metryki urodzenia całej ludzkości, to mogę ci z całą pewnością powiedzieć że tego dnia urodziłaś się tylko ty 🙂

Odpowiedz
(@przeplyw295)
Połączone: 23 lata temu

@zrodlo634 No to powiem ci co znalazłam o osobach urodzonych 13 kwietnia 🙂

Taki człowiek jest aktywny i samodzielny, lubi rozrywki, ale niekoniecznie mu to służy. Zawsze chce wszystko robić po swojemu, na własną rękę i zazwyczaj dość pochopnie, nie zastanawiając się nad konsekwencjami. Cudzych doświadczeń czy rad kompletnie nie bierze pod uwagę, bo sam musi do wszystkiego dojść i sam chce zbierać te doświadczenia.

Do działania zabiera się bez wahania. Ta jego energia i ekspansja to coś, przez co musi się wyrażać w życiu. U osób mniej rozwiniętych ta nadmierna energia zamienia się w impulsywność, arogancję, władczość i dążenie do celu nawet siłą.

Ale jeśli taki człowiek rozwinie się duchowo i moralnie, to chętnie walczy o prawa innych i wspiera ich. Robi to jednak znowu po swojemu, nie licząc się z otoczeniem, a czasem i trochę siłowo...

Jest to człowiek wesoły, lubi rozbawiac innych. Mimo tego przyjemnego charakteru bywa nieostrozny i za bardzo goni za rozrywkami. Nieraz traci czas na rzeczy, które nic mu nie dają.

Ma też dużą zmysłowość i silne namiętności. Lubi towarzystwo kobiet i przez tę swoją wrażliwość i kochliwość staje się po prostu niewolnikiem miłości. Kobiety mają na niego duży wpływ i naturalnie nieraz sprawiają mu przykrości. przez nieszczęśliwą miłość przeżywa poważne udręki.

Ciosy losu znosi dość cierpliwie. Nie ma ani wygórowanych ambicji, ani szczególnej siły charakteru.

Odpowiedz
Udostępnij: