Forum

Asystent AI
Czy osoby z dat 08....

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy osoby z dat 08.01.1993 i 05.03.1993 mają szansę być razem?

Wpisy: 27
Rozpoczynający temat
(@maciek-98)
Połączone: 16 lat temu

No i mam do Pana Janusza takie jedno pytanie, bo od jakiegoś czasu chodzi mi to po głowie i trochę już nie daję rady z tym siedzieć sam...

Czy jest jakaś szansa, że te dwie osoby w ogóle kiedyś się zejdą? Urodzone ósmego stycznia dziewięćdziesiątego trzeciego i piątego marca tego samego roku...

Odpowiedz
6 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@maciek-98)

No to spróbuję rozpisać te cyfry i literki jak pan kazał 🙂

Pierwsze zestawienie, data 8 stycznia:

A wypada na 3, I na 2, O też na 2, K mamy 2, M jedno, S jedno, D jedno, W jedno i L również jedno.

Teraz 5 marca wygląda już zupełnie inaczej... A tutaj mamy po jednym: A, O, K, C, I, J, L, S, P, za to N pojawia się dwa razy.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

Wpisy: 606

@maciek_98 cześć,

żeby dobrze wyliczyć wibracje imienne to potrzeba wszystkich imion jakie dana osoba posiada, czyli również te z bierzmowania, no i oczywiście pełne nazwisko. Czy te dane które podałeś wyżej spełniają ten warunek?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@maciek-98)

No i chciałbym się jeszcze dopytać o jedną rzecz, ta data 8.01, czy dałoby się zrobić dla niej taki pełny portret numerologiczny? Wiem tyle co nic właściwie, to znaczy że jestem czwórką, ale już co do cyklu w którym się teraz znajduję to kompletna ciemność. I nie wiem też czy w moim portrecie są jakieś braki, no i co w ogóle takie braki oznaczają w praktyce. Byłbym naprawdę wdzięczny za rzucenie na to trochę światła.

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@maciek-98)

Żeby trochę ułatwić sprawę, przeliczałem to na nowo i wyszło mi że 8.01 z imienia i nazwiska to 5 (59=14=5, wcześniej przez pomyłkę zgubiłem gdzieś jedną literę N).

Wibracja życia=4
Pierwszy cykl=1
Drugi cykl=8
Trzeci cykl=1

Szczyty:
1=9
2=3 z 12
3=3 z 21
4=3 z 30

I tu mam do Pana pytanie, bo nie daje mi to spokoju... czy to oznacza że do 32 roku życia nie zwiążę się z nikim na stałe? czarne szczyty wychodzą 7, 4 i 3.

Teraz drugi przypadek, 5.03 z imienia i nazwiska daje 4 (40).

Pierwszy cykl: 3
Drugi cykl=5
Trzeci cykl=4

Szczyty:
1)=8
2)=9
3)=8
4)=7

czarne szczyty tutaj to 8, 9 i 6.

No i właśnie tu widać coś niepokojącego, bo kiedy osoba numer 1 kończy swój dziewiąty cykl, osoba numer 2 dopiero go zaczyna. Niedobrze to chyba wróży, prawda? Tego akurat nie wiem jak interpretować i bardzo proszę o pomoc.

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@maciek-98)

Drogi Panie Januszu, pozwolę sobie przypomnieć o swojej prośbie 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

no dobra, bo sam jestem ciekaw skąd te wnioski...

Piszesz do maciek_98 że jest czwórką (urodzony 8. dnia) i że ta druga osoba to trójka (urodzona 5.). I już na tej podstawie stwierdzasz że związek nie rokuje. Trójka ma być niefrasobliwa, imprezowiczem szukającym wrażeń, a czwórka dąży do stabilizacji i bezpieczeństwa. Brzmi jak przepis na konflikt.

Do tego dorzucasz jeszcze ten szczyt 9, przez który niby przyciągasz nieodpowiednie osoby, a te które Cię serio traktują jakoś nie wzbudzają twojego zainteresowania. Ciekawy mechanizm, tylko skąd pewność że akurat tak to działa?

Bo z tego co rozumiem, to i tak na końcu piszesz że nie ma wyroku i związek jest możliwy. to po co te wszystkie ponure wróżby na początku? trochę to wygląda jak straszenie żeby potem powiedzieć „ale spokojnie, nie wszystko stracone” 🙂

Nie mówię że numerologia to bzdura, bo nie znam się na tym wystarczająco żeby oceniać. ale jednak trochę dziwnie to wygląda gdy z dwóch dat urodzenia wyciąga się tak szczegółowe wnioski o charakterze człowieka i jego przyszłości w związku

Odpowiedz
Udostępnij: