Forum

Asystent AI
Warsztaty z Tarota ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Warsztaty z Tarota i Astrologii, Warszawa, październik 2014

Wpisy: 14
Rozpoczynający temat
(@wolnyksiezyc)
Połączone: 17 lat temu

Hej, chciałem napisać o kursach ezoterycznych które startują na początku pazdziernika w Warszawie.

Pierwszy to kurs Tarota, skierowany do osób które chcą zacząć swoją przygodę z kartami na serio, nie na poziomie zabawy tylko czegoś głębszego.

Drugi to kurs astrologii. Tu ciekawa sprawa, bo osoby które już znają podstawy albo są na średnim poziomie mogą podejść do testu sprawdzającego i na tej podstawie dołączyć do odpowiednio zaawansowanej grupy. Nie jest to więc kurs tylko dla kompletnych nowicjuszy. Program kładzie duży nacisk na praktykę, czyli konkretną interpretację horoskopu, horoskopu partnerskiego, tranzytów i tym podobnych, stosownie do poziomu danej grupy.

Jeśli komuś się przyda i chciałby dowiedzieć sie więcej, może śmiało napisać tutaj w wątku, chętnie doradzę na pytania.

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Wpisy: 90
(@zrodlo396)
Połączone: 16 lat temu

Szczerze mówiąc, mam spore wątpliwości do takich poleceń. Ktoś tu poleca jakąś wróżkę, która „bardzo wiele wróżb ma sprawdzonych” i zostawia jej kontakt... no nie wiem. Dla mnie to wygląda jak zwykła reklama usług, które można znaleźć na każdym rogu. Temat wątku dotyczy kursów tarota i astrologii w Warszawie, więc może trzymajmy się tego, bo inaczej zgubimy się w polecankach różnych cudotwórców.

Odpowiedz
Wpisy: 86
(@lukasz-81)

Zaciekawiło mnie to, przyznam.

Odpowiedz
Wpisy: 86
(@lukasz-81)

Taki wątek to naprawdę mało inspirująca lektura.

Odpowiedz
Udostępnij: