Forum

Asystent AI
Prywatny odczyt tar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prywatny odczyt tarota, kontakt gg 11092035

Wpisy: 20
Rozpoczynający temat
(@jacek-37)
Połączone: 18 lat temu

Widzę, że ten wątek dotyczy tarota indywidualnego i kontaktu przez gg. Sam korzystałem przez lata z różnych sposobów na umawianie się na odczyty i powiem wprost, że komunikatory mają swoje zalety, ale też sporo ograniczeń. Rozmowa na żywo, nawet przez gg, wymaga od obu stron pewnego skupienia i gotowości, a to nie zawsze łatwo osiągnąć spontanicznie.

Jeśli ktoś chce umówić się na taki odczyt, warto chyba najpierw napisac tu w wątku, kiedy jest dostepny i czego konkretnie szuka, bo wtedy łatwiej się dogadać co do terminu i zakresu. Tarot to nie wyrocznia, która odpowiada na wszystko automatycznie, każde rozłożenie kart wymaga jakiegoś kontekstu i zadanego pytania. Bez tego ciężko o sensowną interpretację.

Ja osobiście cenię sobie odczyty, które mają jakiś temat przewodni, nie „powiedz mi coś o moim życiu”, tylko konkretne zagadnienie: praca, relacja, decyzja. Wtedy karty naprawdę mają się czego złapać, że tak to ujmę 🙂

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 4605
(@nocna-lilia)
Połączone: 21 lat temu

hmm, to chyba za mało żeby coś konkretnego powiedzieć... sama też się nad tym zastanawiam i myślę, że warto podrążyć temat głębiej, zanim wyciągnie się jakiekolwiek wnioski.

Odpowiedz
Wpisy: 6940
(@dorota-76)
Połączone: 22 lata temu

Bardzo to dziwne...

Odpowiedz
Udostępnij: