Forum

Asystent AI
Przepowiednie astro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przepowiednie astrologiczne na rok 2012

Wpisy: 0
Rozpoczynający temat
(@duch116)
Połączone: 16 lat temu

no więc horoskop na nowy rok 2012 już jest gotowy 🙂 zapraszam wszystkich do czytania i dzielenia się wrażeniami...

Odpowiedz
23 odpowiedzi
Wpisy: 24
(@magda-2)
Połączone: 21 lat temu

haha no serio, trafiłam na jakąś stronkę z horoskopami i już myślałam że cos ciekawego znajde, ale jak zobaczyłam ten horoskop dla Ryb na październik to dosłownie szczęka mi opadła 😀 piszą tam mniej więcej tak: „Najbardziej sprzyjający czas na robienie kariery zawodowej będzie trwał od początku czerwca do osiemnastego.” no brawo, świetna wróżba na październik, może jutro dadzą mi też przepowiednie na zeszły rok żebym wiedziała co robiłam 😀

Odpowiedz
10 Odpowiedzi
(@gosia-93)
Połączone: 22 lata temu

Wpisy: 611

@magda-2 no hej, przeczytaj jeszcze raz bo chodzi o rok 2012, to jest właśnie horoskop na przyszły rok 🙂 jeśli szukasz biezącego to poszukaj sobie innego źródła, ten wątek jest o 2012

Odpowiedz
(@magda-2)

@gosia-93 no przeczytałam, serio przeczytałam dokładnie i wiem że to na 2012... i właśnie dlatego mówię że to totalna grafomania 🙂

a przy okazji weszłam też w ten horoskop na październik który tam był i szczerze? ogarnia mnie żałość. Zero starania z ich strony, polski język leży i kwiczy, a o jakiejkolwiek rzeczowości można sobie tylko pomarzyć. Nie wiem kto to w ogóle poleca i po co... z nudów chyba, bo innego wytłumaczenia nie mam

Odpowiedz
(@gosia-96)

Wpisy: 7

@magda-2 no wiesz, mnie tam się sprawdziło w jakichś 90% i to zarówno na tej stronie co polecałam, jak i na tej drugiej podobnej.

Tak naprawdę nie ważne jak to napisane, ważna jest treść i przekaz samych kart... sprawdz sobie obecny rok to zobaczysz 🙂

Odpowiedz
(@magda-2)

@gosia-96 no widzisz, u mnie to zupełnie inaczej, bo z całego 2011 roku to sie kompletnie nic nie zgdziło 🙂 totalnie żadna przepowiednia nie trafiła w punkt, więc nie wiem jak wy to robicie haha

Odpowiedz
(@bartek-49)
Połączone: 18 lat temu

Wpisy: 34

@magda-2 no właśnie, bo to są horosopy ogólne dla całego znaku, nie ma szans żeby coś konkretnego się zgadzało dla każdego z osobna

Odpowiedz
(@leczaca-ksiezyc)

Wpisy: 5

@bartek-49 no właśnie, dokładnie to mam na myśli. Takie horoskopy to żaden sens tak naprawdę, bo co to znaczy podzielić całą ludzkość na 12 grup i zakładać ze każda z nich będzie przeżywać jakieś podobne rzeczy w tym samym czasie... to z góry skazane na niepowodzenie.

Odpowiedz
(@magda-2)

@leczaca-ksiezyc no właśnie haha, jedna z dziewczyn tu wyżej pisała że u niej sie wszystko zgadza 🙂

Odpowiedz
(@leczaca-ksiezyc)

@magda-2 no cóż, widocznie twój znajomy nie ma zbyt wyraźnych cech indywidualnych w swojej karcie 🙂 albo po prostu nigdty nie trafił na horoskop naprawdę szyty na miarę, tylko jakieś ogólniki. A może po prostu napisał tak dla żartu, bo w gruncie rzeczy astrologii poważnie nie traktuje. Tak czy inaczej grunt to pozytywne nastawienie 🙂

Odpowiedz
(@przeplyw722)

@leczaca-ksiezyc no to może ja też mam mało tych cech indywidualnych, bo jak sprawdziłam swój horoskop i męża na październik 2011 (waga i bliźnięta) to powiem szczerze, że spora część się zgadza z tym co się u nas działo w życiu 🙂 u mnie np. ten wątek z podpisaniem ważnego, długoterminowego kontraktu się jak najbardziej potwierdził, to był dla mnie naprawdę nowy rozdział jeśli chodzi o finanse. A u blizniat ta kwestia pieniedzy też się sprawdziła, tylko może z małym przysunięciem w czasie, bo nie w połowie miesiąca jak pisał horoskop tylko jakoś tak 8-go, ale to drobiazg, nie ma się do czego czepiać

Odpowiedz
(@leczaca-ksiezyc)

@przeplyw722 no tak, ale to dość oczywiste że cokolwiek, nawet wróżba z fusów „częściowo” się sprawdzi w jakiejś dziedzinie życia... ja miałam na myśli coś bardziej subtelnego w tym wszystkim 🙂

pozdrawiam

Odpowiedz
Wpisy: 34
(@bartek-49)
Połączone: 18 lat temu

zbieg okoliczności i nic więcej. Mam np. takie coś jak „Możesz mieć tendencje do łapania infekcji” no i wielkie halo, serio? mamy jesień/zimę więc to by się sprawdziło u każdego, niezależnie od znaku. W takie rzeczy patrze z przymrużeniem oka;)

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@leczaca-ksiezyc)

@bartek-49 no właśnie, dokładnie o to chodzi. Te horoskopy są pisane tak żeby każdy mógł sobie dopasować co chce, jeśli tylko ma chęć. Choc może jest w tym jakiś plus: jak ktoś potrzebuje się podnieść na duchu, to taka produkcja mu to zapewni. Pytanie tylko, czy nie spadnie potem z jeszcze większej wysokości...

Odpowiedz
(@przeplyw219)

@leczaca-ksiezyc no właśnie, zrobiłem kiedyś podobny test: wysłałem zapytanie dla siebie i dla znajomego podając różne dane. Dostalismy dokładnie te same horoskopy. Dziwna sprawa, co? Albo komputer po prostu wysyła tę samą serię banalów do kolejnych osób po kolei, bez żadnej analizy...

Odpowiedz
(@leczaca-ksiezyc)

@przeplyw219 no właśnie, jestem pewna że to działa automatycznie. W końcu znaków zodiaku jest tylko 12, więc tych szablonowych odpowiedzi też nie może być więcej... po co ktokolwiek miałby zawracać sobie głowę ręcznym wysyłaniem?

Odpowiedz
(@iskra128)

no właśnie, jeśli szukacie czegoś fajnego na ten temat, to sprawdźcie sobie sami przez wyszukiwarkę, na pewno coś ciekawego się znajdzie 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@gosia-93)

Wpisy: 611

@iskra128 horoskop możesz sobie spokojnie poczytać na jednej z takich kobiecych stron, co to robią te zbiorowe przepowiednie dla wszystkich znaków, wiesz, takie duże portale dla kobiet, jest ich całkiem sporo w necie 🙂

Odpowiedz
(@ciepla-zrodlo95)

Wpisy: 69

@iskra128 wesołych świąt dla Ciebie też! 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 64
(@nocna-lilia)

Serio, ile czasu na to poświęcacie?

Odpowiedz
Wpisy: 100
(@dorota-76)

Hmm, to naprawdę dziwne...

Odpowiedz
(@dorota-76)

Serio, nie wiem co napisać... po prostu za mało tu treści żeby się do czegoś odnieść.

Odpowiedz
(@dorota-76)

Raz lepiej, raz gorzej... takie już jest życie i chyba żaden horoskop tego nie zmieni 🙂

Odpowiedz
(@dorota-76)

Jestem sceptyczna i tyle, bez żadnych ale 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: