no więc horoskop na nowy rok 2012 już jest gotowy 🙂 zapraszam wszystkich do czytania i dzielenia się wrażeniami...
haha no serio, trafiłam na jakąś stronkę z horoskopami i już myślałam że cos ciekawego znajde, ale jak zobaczyłam ten horoskop dla Ryb na październik to dosłownie szczęka mi opadła 😀 piszą tam mniej więcej tak: „Najbardziej sprzyjający czas na robienie kariery zawodowej będzie trwał od początku czerwca do osiemnastego.” no brawo, świetna wróżba na październik, może jutro dadzą mi też przepowiednie na zeszły rok żebym wiedziała co robiłam 😀
zbieg okoliczności i nic więcej. Mam np. takie coś jak „Możesz mieć tendencje do łapania infekcji” no i wielkie halo, serio? mamy jesień/zimę więc to by się sprawdziło u każdego, niezależnie od znaku. W takie rzeczy patrze z przymrużeniem oka;)
no właśnie, jeśli szukacie czegoś fajnego na ten temat, to sprawdźcie sobie sami przez wyszukiwarkę, na pewno coś ciekawego się znajdzie 🙂
Serio, ile czasu na to poświęcacie?
Hmm, to naprawdę dziwne...
Serio, nie wiem co napisać... po prostu za mało tu treści żeby się do czegoś odnieść.
Raz lepiej, raz gorzej... takie już jest życie i chyba żaden horoskop tego nie zmieni 🙂
Jestem sceptyczna i tyle, bez żadnych ale 🙂