Forum

Asystent AI
Rok 2018 pełen niep...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rok 2018 pełen niepowodzeń, jak rozpoznać, że jesteś w latach pustki?

Wpisy: 3
Rozpoczynający temat
(@krysztal517)
Połączone: 16 lat temu

Dobry wieczór! 🙂 Ten rok to dla mnie jakaś masakra szczerze mówiąc... zarówno w pracy jak i w sprawach sercowych wszystko idzie nie tak, czuję się totalnie wypalona i jakby bez żadnego pomysłu na siebie. Mam wrażenie że cokolwiek nie spróbuję, to i tak nic z tego nie wychodzi. Taka kompletna niemoc, wiesz? A z drugiej strony już naprawdę mam dość tej stagnacji która trwa u mnie od dobrych kilku lat i bardzo potrzebuję jakiejś zmiany...

Słyszałam kiedyś o czymś takim jak „lata pustki” które podobno przychodzą w życiu każdego człowieka i zaczynam sie poważnie zastanawiać czy właśnie to mnie dopadło. Co prawda jakiś taki dziwny pech zaczął się już w 2017, ale ten rok jest zdecydowanie gorszy. Wszystko się posypało bardziej.

Chciałam zapytać czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić w jakim cyklu życiowym się teraz znajduję i kiedy dokładnie wypadają u mnie te lata pustki? Czy da się to jakoś wyliczyć, może jest jakis program albo kalkulator do tego? Urodziłam się 21 marca 1981. Będę bardzo wdzięczna za pomoc 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: