Forum

Asystent AI
Prośba o zablokowan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o zablokowanie użytkownika skowronek326, fałszywe opinie

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@mandala370)
Połączone: 16 lat temu

hej czy ktoś z administracji to widzi? bo ta skowronek326 podszywa sie pod niezadowoloną klientkę a sama jest wróżką i oszukuje ludzi... czy możecie ją zablokować?

Odpowiedz
12 odpowiedzi
Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@mandala370)

czy tu w ogóle jest jakaś administracja na tym forum? bo nie bardzo wiem do kogo sie zwrocic w takiej sprawie...

Odpowiedz
10 Odpowiedzi
(@anna-50)

Wpisy: 881

@mandala370 a tak w ogóle to kto to w ogóle jest ta skowronek? 😀 serio, nie widziałam żadnego jej wpisu, ani jednego! więc o jakiej szkodliwości mówimy, skoro nikt tego nawet nie czyta? 😉

no i daj spokój adminom, mają i bez tego pełne ręce roboty 🙂

myślę że każdy z nas jest w stanie sam ocenić kto tu jest oszustem a kto nie, nie trzeba nikomu pomagać w takich decyzjach ;))))

Odpowiedz
(@ola-59)

Wpisy: 110

@anna-50 no i to, ja też jakoś tych wpisów nie widziałam i szczerze nie kojarzę tej osoby... ale nie do końca zgadzam się z tym, że każdy powinien sam sobie decydować. Nie wiem, chyba to jednak nie jest takie proste i logiczne jak by się wydawało

Odpowiedz
(@anna-50)

@ola-59 no właśnie! bo kto ma za ciebie decydować, serio? 😀 każdy ma własną głowę i powinien jej używać. jakby ktoś ci kazał skoczyć z mostu to też byś skakała?? żeby wiedziec czy ktoś jest oszustem czy nie, trzeba samemu to sprawdzić i wtedy dopiero wyciągnąć wnioski - ufać albo nie ufać temu co piszą na różnych forach. to chyba logiczne 🙂

Odpowiedz
(@ola-59)

@anna-50 no właśnie... może w takim razie w ogóle nie korzystać z takich usług? bo jak patrzę na to co tu się dzieje to wychodzi że każdy może być oszustem. ja sama nic nie sprawdzałam i nie wiem kto ma rację, ale przecież ten co pisze ten wątek też może mieć jakiś cel w tym wszystkim, skoro chce zablokować kogoś a wpisów tej osoby tu nie widać... chyba nikt nie pomyślał że to samo w sobie może być jakimś oszustwem. a zreszta...

Odpowiedz
(@anna-50)

@ola-59 no tak, możesz po prostu nie korzystać z takich usług i tyle 🙂 ale wtedy nigdy się nie dowiesz kto jest oszustem a kto nie 😉

Odpowiedz
(@ola-59)

@anna-50 no i to, ale masz może kogoś takiego zaufanego, kto rzeczywiście sie sprawdził w stu procentach...?

Odpowiedz
(@ola-59)

@anna-50 no i to, ale po co w ogóle się przekonywac o tym...

Odpowiedz
(@anna-50)

@ola-59 no i to, sama sobie odpowiedziałaś 😀 po co sie w ogóle przekonywac jesli nie ma takiej potrzeby? 🙂

Odpowiedz
(@ola-59)

@anna-50 no właśnie... piszę tu bo jakieś 4 dni temu napisałam do tej Pani Marii, ale jakoś cisza, zero odpowiedzi. A co do tego pana który nie żyje, to czytałam o nim różne negatywne opinie w sieci. Zastanawiam sie czy u Marii w ogóle był jakiś efekt, jezeli ktoś korzystał... bo sama nie wiem co myśleć 🙁

Odpowiedz
(@anna-50)

@ola-59 wiesz, jak kierowalas sie opiniami innych to i tak nie dojdziesz do żadnej prawdy 🙂 każdy ma inne doświadczenia i co dla jednej osoby działa, dla innej nie musi wcale!

Odpowiedz
(@ola-59)

pisałam do Marii kilka dni temu ale jeszcze nie odpisała... jeśli chodzi o tego pana który nie żyje, to czytałam o nim negatywne opinie

Odpowiedz
Udostępnij: