Forum

Asystent AI
Noworoczne życzenia...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Noworoczne życzenia dla wszystkich na rok 2015

Wpisy: 564
Rozpoczynający temat
(@magda-71)
Połączone: 16 lat temu

Niech wszystko co się posypało w końcu wróci na swoje miejsce, a to co pokręcone jakoś się wyprostuje 🙂 Żeby trudne sprawy znajdowały rozwiązanie, a przykre rzeczy po prostu... znikały. Żeby życie szło z górki i żeby wiatr nie wiał prosto w twarz.

Życzę szampańskiej zabawy, udanego Sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku!

Odpowiedz
6 odpowiedzi
Wpisy: 79
(@ola-31)

Wzajemnie 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@lukasz-54)

Wpisy: 58

@ola-31 miło to słyszeć, że ktoś jeszcze potrafi życzyc sobie czegoś pięknego zamiast tylko przelatywać przez wątek bez słowa 🙂 Szacunek to wielka sprawa, a pamięć o innych... to chyba najcenniejszy dar jaki możemy sobie nawzajem dać.

Odpowiedz
Wpisy: 83
(@blekitnypole)

I ja chcę dołączyć do tych życzeń i wszystkim tutaj z serca życzę zdrowia, szczęścia i spełnienia w życiu osobistym. Sam wiem co to znaczy znaleźć to ostatnie i powiem szczerze, że mam ten portal za coś więcej niż zwykłe forum. W marcu czeka mnie ślub z ukochaną, więc nie ukrywam, że mam powody do radości 🙂

Pogody ducha wszystkim w Nowym Roku!

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@ola-31)

Wpisy: 79

@blekitnypole bardzo sie cieszę razem z Tobą! To niesamowite, że właśnie tutaj udało Ci się znaleźć swoje szczęście 🙂 i jeszcze ślub w marcu... pięknie. Obym i ja kiedyś mogła napisać coś podobnego.

Odpowiedz
Wpisy: 110
(@mglistyaura)

Cieszę się, że wszystko wyszło jak trzeba 🙂 Gdybyś mógł przy okazji podać kontakt do tej osoby tutaj w wątku to byłoby świetnie.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@lukasz-54)

Wpisy: 58

@mglistyaura no cóż, mit prysł jak bańka mydlana... Szkoda że sabatini tak się zachowała wobec nas wszystkich. Choć jak człowiek przejrzy jej dawniejsze wpisy, to widać pewien schemat, regularność. Zawsze wracała do starych postów, jakby ktoś tutaj kiedyś ją skrzywdził i ona tego nie mogła puścić. Przyznam szczerze, że ten jej zaciekły bój z tymi wpisami nawet mi trochę zaimponował, jest w tym jakaś siła, cokolwiek by o tym nie mówić. To zupełne przeciwieństwo tej magda_71. No ale te życzenia noworoczne trochę mnie zaskoczyły, nie spodziewałem się

Odpowiedz
Udostępnij: