Forum

Asystent AI
Strzelec i Scorpion

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Strzelec i Scorpion

Wpisy: 9
Rozpoczynający temat
(@srebrnazrodlo420)
Połączone: 22 lata temu

Urodziłam się 17.12.1972 r., jestem Strzelcem, a on Skorpionem. Chciałabym się dowiedzieć czegoś o takim połączeniu. Napiszcie mi proszę.

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Wpisy: 456
(@aga-998)
Połączone: 25 lat temu

Witam serdecznie,

związki Strzelca i Skorpiona należą do ekscytujących, pełnych przygód i niespokojnych. Skorpion jest jednak znakiem wodnym, o silnych emocjach i silnej potrzebie dzielenia się nimi z drugą osobą. Skorpiony pragną związków głębokich, namiętnych i trwałych, a zdobycie ich pełnego zaufania to praca na lata.

Strzelec jest znakiem ognistym, pragnie podniet i przygód. Choć jego emocje są gorące i żywe, potrafią równie szybko się wypalić, czego Skorpion nie umie zrozumieć. I to jest największe niebezpieczeństwo dla tego związku, bo Strzelca nie da się posiąść na własność, a Skorpionowi kawałek nie wystarczy.

Piszę tu oczywiście o pewnym modelu astrologicznym, bo żywi ludzie to coś więcej niż czyste Strzelce i czyste Skorpiony, i wiele zależy od indywidualnego horoskopu. Znając swoje charaktery, zawsze można negocjować, docierać się i w efekcie akceptować przez długie lata, czego Państwu życzę.

W ostatnich latach charakter Strzelców bywa bardziej skorpioniczny. Przedstawiciele tego znaku przeżywają wiele silnych emocji, zwykle obcych ich wesołej naturze, doświadczają namiętności i skrajności. Dzieje się tak za sprawą Plutona, który w latach 1995 do 2008 przebywa w znaku Strzelca. Pluton jest władcą Skorpiona, a więc związków Skorpion i Strzelec powinno być w tych latach więcej niż zwykle.

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@srebrnazrodlo420)

@aga.998 Dziękuję bardzo za odpowiedź.

To prawda, ostatnie dwa lata były dla mnie pełne skrajnych emocji. Miłość i inne. Mówiąc lekko, trochę mi się posypało. A z tym Skorpionem to trwa i trwa wbrew wszystkiemu. Mam nadzieję, że to ta długo oczekiwana miłość.

Jeszcze raz dziękuję.

Odpowiedz
Wpisy: 64
(@zrodlo414)
Połączone: 25 lat temu

ja jestem strzelcem i uwazam, ze skorpiony sa fascynujace. nareszcie jest z kim pogadac o powaznych sprawach. z drugiej strony mysle, ze skorpiony to niezli manipulatorzy emocjonalni, to odkrylam ostatnio.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@srebrnazrodlo420)

@zrodlo414 To prawda, ale mogą nauczyć wiele. Szczególnie tego, jak się przed tym strzec.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Wpisy: 4
(@swiatlo615)

Od prawie trzech lat jestem ze Skorpionem, sama bedac strzelcem. Nie jest latwo, ale przynajmniej ciekawie.

Chyba te wzajemne roznice tak strasznie przyciagaja, bo nie ma bardziej roznych od siebie znakow niz strzelec i skorpion...

Odpowiedz
Udostępnij: