Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Horoskop miłosny dla Barana ur. 1991 - co mnie czeka?

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@krysztal326)
Połączone: 18 lat temu

Hej, wpadłam tu z taką prośbą. chciałabym dowiedzieć się czegoś o tym co mnie czeka w najbliższym czasie, szczególnie jeśli chodzi o miłość 🙂 jestem spod znaku barana, rocznik 1991.

Odpowiedz
9 odpowiedzi
Wpisy: 207
(@runa686)
Połączone: 16 lat temu

ech, ostatnio dostaję takie sygnały że ktoś z mojego otoczenia może okazać się czymś więcej niż tylko znajomym 🙂 może to prawda, zobaczymy co przyniesie czas!

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@krysztal408)
Połączone: 18 lat temu

Wpisy: 47

@gwiezdna-lilia no właśnie, tyle że skąd ta pewność? Znam wielu ludzi i żaden z nich nie wydaje mi sie potencjalnym partnerem, więc jakoś ta przepowiednia do mnie nie trafia...

Odpowiedz
(@lilia235)

Wpisy: 1

@krysztal408 jedna z koleżanek do niej chodzi i tez sie wyraża bardzo dobrze, mówi że wróżby są rzetelne i można je sprawdzić

Odpowiedz
Wpisy: 124
(@oddech980)

ostatnio trochę wróżyła mi sara i. muszę powiedzieć, że sporo się rzeczywiście sprawdziło 🙂 dodała mi otuchy, zaproponowała jakiś rytuał, w sumie jestem zadowolona i myślę że nie raz jeszcze do niej wrócę. jeśli ktoś z was chciałby skorzystac z jej pomocy, to

Odpowiedz
Wpisy: 247
(@lukasz-81)

Takie sprawy po prostu mi się znudziły dawno temu.

Odpowiedz
Wpisy: 247
(@lukasz-81)

Zaciekawiło mnie to, co tutaj piszecie.

Odpowiedz
Wpisy: 23
(@wir349)

Słuchajcie, muszę się tu podzielić bo sama tego doświadczyłam 🙂 pomogła mi taka wróżka Sara, naprawde konkretna i rzeczowa kobieta, bez niepotrzebnego wypytywania od razu trafiła w sedno i opisała sytuację tak jak faktycznie wyglądała. Później zaproponowała kilka róznych możliwości wyjścia z tego, co mnie przygniatało i w końcu stanęłam na nogi.

Odpowiedz
Wpisy: 31
(@aura322)

Wiesz, ja sama byłam przez długi czas mocno sceptyczna wobec takich rzeczy, ale w pewnym momencie życia trafiło mnie tyle złego naraz, że pomyślałam. no dobra, spróbuję. I trafiłam na Sarę, która przyjmuje przez telefon. Powiem szczerze, że byłam naprawdę zaskoczona, bo ona opisała moją ówczesną sytuację tak celnie, że aż mi ciarki przeszły. A co do przyszłości, to też się sprawdzało i to całkiem konkretnie, nie jakieś ogólniki w stylu „będzie lepiej”. Udało się szybko umówić, bez kombinowania, i od tamtej pory wracam do niej regularnie. Dzięki temu udało mi sie wyjść obronną ręką z kilku naprawdę trudnych spraw, których pewnie bym sama nie ogarnęła. Polecam z czystym sumieniem, szczególnie jak ktoś jest w takim momencie gdy trochę brakuje mu gruntu pod nogami 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 32
(@iskra464)

szczerze polecam wróżkę Sarę, działa online i jest naprawdę skuteczna. nie musiałam nic opisywać, sama z siebie bardzo trafnie oceniła moją obecną sytuację i to co przede mną. w ciągu zaledwie 4 miesięcy większa część jej przepowiedni już się spełniła, co mnie szczerze zaskoczyło 🙂 kontakt szybki, sprawdzalność wysoka,

Odpowiedz
Udostępnij: