Forum

Asystent AI
Pytanie do eksperta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie do eksperta: miesiąc osobisty dla daty 2.04.1973 i zamówienie portretu numerologicznego

Wpisy: 3
Rozpoczynający temat
(@cisza265)
Połączone: 16 lat temu

Panie Januszu, chciałbym prosić o pomoc w pewnej kwestii. Urodziłem sie 2.04.1973 i ostatnio sprawdzałem swoje liczby na jednym z serwisów numerologicznych, gdzie po wpisaniu daty urodzenia dostaje się różne wyniki. U mnie wychodzi: droga życia 8, dzień osobisty 6, miesiąc osobisty 9, rok osobisty 7. Natomiast w pewnym miesięczniku wyczytałem, że ósemki w styczniu 2015 są w osobistym miesiącu 8! No i teraz nie wiem co jest prawdą, proszę powiedzieć czy jestem w miesiacu osobistym 9 czy 8 🙂

Mam też drugie pytanie, czy jest u Pana możliwość zamówienia portretu numerologicznego? Jeśli tak, to bardzo proszę o podanie ceny oraz czasu realizacji takiej usługi. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@cisza265)

moglbym prosic o wytłumaczenie jak sie liczy miesiac osobisty i dzień osobisty? bo mam do podpisania umowę i naprawde nie wiem czy wpadłem w 9 miesiąc osobisty czy jeszcze jestem w 8... zalezy mi żeby to dobrze sprawdzić zanim cokolwiek podpiszę 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@wir99)
Połączone: 17 lat temu

Wpisy: 67

@cisza265 chętnie wytłumaczę 🙂

Dla twojej daty urodzenia 2.04.1973 wygląda to tak... jesteś teraz w roku osobistym 5, miesiącu osobistym 6 i dniu osobistym 6.

Rok osobisty liczy się przez dodanie dnia urodzenia, miesiąca urodzenia i cyfr roku obecnego, czyli 2+4+2+1+5 = 14, co redukujemy do 5.

Żeby wyliczyć miesiąc osobisty, do roku osobistego (5) dodajesz numer bieżącego miesiąca, czyli styczeń to 1, więc 5+1 = 6.

A dzień osobisty wychodzi tak że do miesiąca osobistego (6) dodajesz numer dnia który cię interesuje, powiedzmy 27, więc 6+27 = 33, a 3+3 = 6.

Mam nadzieję że teraz będzie jaśniej i że umowa wyjdzie pomyślnie 🙂

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@cisza265)

szczerze, z całego serca dziekuje wir99 🙂 pozdrawiam serdecznie i życzę samej pomyslnosci!

Odpowiedz
Udostępnij: