Cześć 🙂 mam takie pytanie, bo bardzo mnie to nurtuje... czy przyszły rok będzie sprzyjający jeśli chodzi o inwestycje, konkretnie myślę o zakupie mieszkania, no i przy okazji zastanawiam się też nad ślubem. Urodziłam sie 04.04.1987, gdyby to miało znaczenie przy analizie. Będę wdzięczna za jakąś wskazówkę!
no właśnie... moim zdaniem intuicja powinna być na pierwszym miejscu, a nie opinia kogoś z zewnątrz. Jak za bardzo polegamy na innych, to trochę robimy sobie z nich bożka, nawet nieświadomie, ale efekt jest ten sam. A to już narusza przykazanie o tym żeby nie mieć bogów cudzych przed Nim, i za to przyjdzie kara.
Dlatego tak ważne jest żeby w trudnych momentach porządnie obmodlić sprawę i wsłuchać się w siebie, w swoje uczucia, sprawdzić czy naprawdę tego pragniemy i czy motywuje nas miłość, a nie co innego. Bożyszcze można sobie zrobić z prawie wszystkiego, z numerologii, tarota, pracy, kasy, ale też z ukochanej osoby albo rodziny. Cokolwiek najbardziej zaprząta naszą głowę na co dzień, to właśnie staje się takim bożkiem.
Problem w tym że nikt nas tego nie uczył i dlatego jesteśmy tak bardzo nieświadomi. Potem dziwimy się że w życiu pojawiają się nieszczęścia... a to jest przecież ciągły wynik łamania prawa które zostało ustanowione.
Trzeba wracać do korzeni wiary bo bez tego zgubimy się całkowicie 🙂
Pozdrawiam serdecznie!
Ktoś tu wyżej pytał o przyszły rok, konkretnie o inwestycje w mieszkanie i ślub, przy dacie urodzenia 04.04.1987.
Rok 2016 dla tej daty urodzenia to rok osobisty numer 8. Z numerologicznego punktu widzenia ósemka to rok sprzyjający finansom i ogólnie działaniom materialnym, więc zarówno zakup nieruchomości jak i zawarcie małżeństwa powinny wypaść korzystnie. Trzeba jednak zachować zdrowy rozsądek, nie brać kredytów ponad swoje mozliwości i regularnie spłacać wszelkie zobowiązania. Ósemka potrafi być dwustronna, jesli ktoś przesadzi albo zaniedbuje sprawy finansowe, może to przynieść realne straty materialne zamiast zysków.