Forum

Asystent AI
Prośba o poradę ast...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o poradę astrologiczną, inwestycja w mieszkanie i ślub 1987

Wpisy: 7
Rozpoczynający temat
(@wir703)
Połączone: 16 lat temu

Cześć 🙂 mam takie pytanie, bo bardzo mnie to nurtuje... czy przyszły rok będzie sprzyjający jeśli chodzi o inwestycje, konkretnie myślę o zakupie mieszkania, no i przy okazji zastanawiam się też nad ślubem. Urodziłam sie 04.04.1987, gdyby to miało znaczenie przy analizie. Będę wdzięczna za jakąś wskazówkę!

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 1
(@zrodlo612)

no właśnie... moim zdaniem intuicja powinna być na pierwszym miejscu, a nie opinia kogoś z zewnątrz. Jak za bardzo polegamy na innych, to trochę robimy sobie z nich bożka, nawet nieświadomie, ale efekt jest ten sam. A to już narusza przykazanie o tym żeby nie mieć bogów cudzych przed Nim, i za to przyjdzie kara.

Dlatego tak ważne jest żeby w trudnych momentach porządnie obmodlić sprawę i wsłuchać się w siebie, w swoje uczucia, sprawdzić czy naprawdę tego pragniemy i czy motywuje nas miłość, a nie co innego. Bożyszcze można sobie zrobić z prawie wszystkiego, z numerologii, tarota, pracy, kasy, ale też z ukochanej osoby albo rodziny. Cokolwiek najbardziej zaprząta naszą głowę na co dzień, to właśnie staje się takim bożkiem.

Problem w tym że nikt nas tego nie uczył i dlatego jesteśmy tak bardzo nieświadomi. Potem dziwimy się że w życiu pojawiają się nieszczęścia... a to jest przecież ciągły wynik łamania prawa które zostało ustanowione.

Trzeba wracać do korzeni wiary bo bez tego zgubimy się całkowicie 🙂

Pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
Wpisy: 182
(@bartek-70)

Ktoś tu wyżej pytał o przyszły rok, konkretnie o inwestycje w mieszkanie i ślub, przy dacie urodzenia 04.04.1987.

Rok 2016 dla tej daty urodzenia to rok osobisty numer 8. Z numerologicznego punktu widzenia ósemka to rok sprzyjający finansom i ogólnie działaniom materialnym, więc zarówno zakup nieruchomości jak i zawarcie małżeństwa powinny wypaść korzystnie. Trzeba jednak zachować zdrowy rozsądek, nie brać kredytów ponad swoje mozliwości i regularnie spłacać wszelkie zobowiązania. Ósemka potrafi być dwustronna, jesli ktoś przesadzi albo zaniedbuje sprawy finansowe, może to przynieść realne straty materialne zamiast zysków.

Odpowiedz
Udostępnij: