hej, też chciałbym poprosić o kilka słów wróżby jeśli można... interesuje mnie sytuacja zawodowa w 2016, czy da rade coś powiedzieć na ten temat? ur. 22.07.1977, imię Iwona. z góry dzięki
szczerze to nie wiem po co to tutaj pisać ale powiem jak jest... to co tu opisano to numerologia, nie wróżba. i to dość rozbudowana analiza numerologiczna na podstawie daty urodzenia. cykle życiowe, szczyty, wibracje roczne - to wszystko standardowe pojęcia z numerologii, można tego sporo znaleźć w siążkach albo na forach poświęconych temu tematowi.
żeby było jasne - nie mówię że to źle, ale osoba pytająca prosiła o wróżbę dotyczącą pracy, a dostała w sumie ogólniki w stylu „współpracuj z innymi a może ci się udać”. no to chyba każdemu można tak powiedzieć bez żadnej analizy, prawda? 😉
poza tym rok 2016 jest tu liczony jako rok osobisty o wibracji 2 - ok, ale to nadal mówi bardzo mało konkretnegoo. żadnej odpowiedzi na to czy praca się utrzyma, czy będzie zmiana, awans, cokolwiek.
nie czepiampię się złośliwie, ale wydaje mi się że jeśli ktoś pyta o konkretną sytuację życiową to odpowiedź powinna być bardziej... no, konkretna. a nie lista cech wibracji dwójki z których można wywnioskować cokolwiek