Forum

Asystent AI
Prośba o numerologi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o numerologiczną analizę życiową, Ewa 01.11.1965

Wpisy: 9
Rozpoczynający temat
(@przeplyw404)
Połączone: 17 lat temu

Dzień dobry Panie Bartoszu, bardzo Pana proszę o spojrzenie na mój przypadek numerologicznie, bo czuję że weszłam w jakiś naprawdę dziwny etap w życiu... dużo zakrętów, rozczarowane przyjaźnie, szczególnie z kobietami, i ciągle łapię się na tym że byłam naiwna, ale niestety zawsze już po wszystkim. to mnie samą zaskakuje, serio. Bardzo bym chciała w końcu poczuć spokój w kontaktach z ludźmi, jakiś oddech. Bardzo proszę o poradę 🙂 Ewa, urodzona 01.11.1965. Pozdrawiam i dziękuję już teraz z góry!

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Wpisy: 182
(@bartek-70)
Połączone: 16 lat temu

no to klasyka numerologiczna... kobieta pyta o swoje życie, a tu jej od razu wyjeżdzają z jakimiś szczytami, wibracjami i bierzmowaniem 🙂

krótko mówiąc jedna z uczestniczek opisała swój problem, że czuje się zagubiona, traci przyjaźnie, naiwnie ufa ludziom i tak dalej. Dostała odpowiedź, że po 48. roku życia weszła w tzw. czwarty biały szczyt o wibracji 5, który ma przynosić nagłe zmiany, niestabilne sytuacje i różne nieprzewidziane zwroty. No i ponieważ jej liczba urodzeniowa to 6/33, to podobno z natury opiera się zmianom, trzyma się schematów i stara przekonywać innych do swojego zdania, więc ten cały szczyt piątkowy miałby jej szczególnie doskwierać.

Żeby pójść dalej w tej analizie, prowadzący poprosił o podanie liter z wszystkich imion i nazwisk (też panieńskiego i po mężu), ale żeby nie ujawniać danych personalnych na forum, wystarczy podać ile razy każda litera wystepuje, np. A cztery razy, B raz, itd. W sumie ciekawy pomysł na anonimizację danych, przyznam.

Sam jestem mocno sceptyczny wobec tego całego systemu ale nie ukrywam, że metoda z liczeniem liter mnie trochę rozbawiła

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@wolnaenergia63)

Wpisy: 26

@bartek-70 witam, ja i mój narzeczony też planujemy wziąć ślub, i to jeszcze w tym roku, czyli 2016, ceremonia ma być skromna. Chciałam zapytać o rok osobisty, zarówno mój jak i narzeczonego, bo nie wiem czy lepiej zdecydować sie na ten rok czy może poczekać do następnego. Dane: narzeczony 24.03.1982, ja 18.11.1983. Bedę wdzięczna za odpowiedź 🙂

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@przeplyw404)

Dobra, Panie Bartoszu, podaję jak prosiłeś, czyli litery z moich imion i nazwisk 🙂

A-7, B-2, C-2, D-2, E-2, H-1, I-1, K-2, L-1, N-3, O-1, R-2, S-1, U-2, W-3, Z-1

pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@bartek-70)

Wpisy: 182

@przeplyw404 no to mam dla ciebie wynik z tych liter co podałaś.

Wibracje imienne wychodzą na poziomie 2/11-9-2/11. To sa bardzo „szlachetne” układy, mocno uduchowione, przez co podobno w ludziach z natury widzisz najpierw to co dobre, albo zakładasz że to dobro tam jest, nawet jeśli nie widać go na pierwszy rzut oka. Coś w stylu wibracji kapłana albo społecznika, kogoś kto żyje dla innych. Szlachetne owszem, ale jednoczesnie dość słabe jeśli chodzi o zdrowy egoizm. I tu jest pewien problem, bo takie wibracje podobno przyciągają naciągaczy i ludzi nieuczciwych.

Poza tym brakuje ci wibracji 7 w zestawie liter (to odpowiada literom G, P i Y), co wedlug numerologii ma powodować większą podatnosc na działania ukryte i nieszczere ze strony otoczenia.

Ogólnie to są wibracje które można zmienić, jeśli czujesz że cos tu nie gra i chciałabyś popracować nad tym tematem.

Odpowiedz
(@przeplyw404)

@bartek-70 dziękuje, że się pan nad tym pochylił 🙂 to co pan opisał chyba rzeczywiście trafia w sedno... pan to nazwał szlachetnymi wibracjami, które przyciągają ludzi z niezbyt czystymi intencjami, a ja przez całe życie mówiłam na to po prostu „naiwność”. no i teraz wiem skąd to się bierze, ale nie do końca wiem co z tym zrobić, sama świadomość tego trochę mnie obudzi na pewno, ale chyba to nie wystarczy? Jak więc mogłabym te wibracje zmienić, co powinnam zrobić żeby tego dokonać

pozdrawiam

Odpowiedz
Udostępnij: