Forum

Asystent AI
Który znak zodiaku ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Który znak zodiaku dla urodzonej 20 stycznia 1978?

Wpisy: 11
Rozpoczynający temat
(@zielona-zrodlo56)
Połączone: 17 lat temu

Hej, trochę się pogubiłam z datą... urodziny 20 stycznia 1978 roku to który znak właściwie? Koziorożec już się kończy, a Wodnik zaczyna mniej więcej właśnie w okolicach 20. Czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie? Z góry dziękuję 🙂

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 1
(@krysztal101)
Połączone: 16 lat temu

cześć, ktoś tu wcześniej pisał o tym horoskopie partnerskim i znaleźliscie chyba ten wątek gdzie to było omawiane. ja tez szukałem czegoś na temat granicy między koziorozcem a wodnikiem bo urodzeni 20 stycznia mają właśnie ten problem - nie wiadomo do końca do którego znaku należą. wszystko zalezy od roku i godziny urodzenia, więc warto sprawdzić dokladnie swój horoskop zanim się człowiek z czymś utożsami

www . ezoforum . pl/horoskop-partnerski/19117-20-styczen-wodnik-czy-koziorozec . html

Odpowiedz
Wpisy: 11
Rozpoczynający temat
(@zielona-zrodlo56)
Połączone: 17 lat temu

no właśnie, to jest największy problem w takich przypadkach... bez godziny urodzenia nie da sie postawić porządnego horoskopu, szczególnie jeśli chodzi o ascendent i domy. szkoda bo to naprawde sporo zmienia interpretacje.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@iskra517)

Wpisy: 2

@zielona-zrodlo56 dokładnie tak, bo to zależy też od tego, w jakim horoskopie pracujesz. Każdy system może dawać nieco inne wskazówki co do brakujących danych.

marta . org . pl/napiwek

Odpowiedz
Wpisy: 100
(@dorota-76)

Tyle z tego wyciągniesz, ile sama włożysz. Myślę że to taka ogólna zasada, nie tylko przy zodiaku...

Odpowiedz
Udostępnij: